Kerst en Nieuwjaarsmenu
![](https://devisbar.be/wp-content/uploads/2020/04/frill-free-img.png)
Waarborg
- kleine porseleinen ovenschaaltjes: 7.50 €
- koude schotels: 7.50 €
Waarborgen moeten contant betaald worden!
Bestel tijdig! Aantal bestellingen beperkt wegens moeilijke aanvoer tijdens de eindejaarsperiode.
Kerst: bestellen t/m 16/12 tenzij vroeger volzet!
Nieuwjaar: bestellen t/m 22/12 tenzij vroeger volzet!
Wij vragen bij grotere bestellingen een voorschot van 50 €
Deze dient contant betaald te worden bij het plaatsen van de bestelling.
Openingsuren tijdens de feestdagen:
Dinsdag 19/12 open van 9.00 tot 17.30 uur
Woensdag 20/12 open van 9.00 tot 17.30 uur
Donderdag 21/12 en Donderdag 28/12 open van 9.00 tot 17.30 uur
Vrijdag 22/12 en Vrijdag 29/12 open van 9.00 tot 17.30 uur
Zaterdag 23/12 en Zaterdag 30/12 GESLOTEN
(afhalen bestelling voor 23/12 mogelijk in ’T Winkeltje tussen 10 en 12 uur)
Zondag 24/12 en Zondag 31/12 open van 10.00 tot 15.00 uur
Maandag 25/12 en Maandag 1/1 open van 11.00 tot 12.00 uur
Dinsdag 26/12 en Woensdag 27/12 GESLOTEN
Zondag 1/1 open van 11.00 tot 12.00 uur
2/1 t/m 10/1 GESLOTEN
Amuses
![](https://devisbar.be/wp-content/uploads/2018/09/divider-free-img.png)
Mini kaaskroketjes
€1,50/st
Mini garnaalkroketjes
€2,00/st
Mini videe
€2,50/st
Mini wrap zalm/dille
€1,50/st
Mini pizza
€10/4st
Voorgerechten koud
![](https://devisbar.be/wp-content/uploads/2018/09/divider-free-img.png)
Gerookte zalm
€74,50 / kg
Gravad lax
€16 p.p.
Tartaar van zeebaars
€14 p.p.
Ganzenlever
€55 / 200g
€110 / 400g
Voorgerechten warm
![](https://devisbar.be/wp-content/uploads/2018/09/divider-free-img.png)
Kaaskroket
€3,00/st
Garnaalkroket
€4,50/st
Scampi met currysaus
€15 p.p.
Scampi Diabolique
€15 p.p.
Tongfilets/spinazie/kruidensaus
€18 p.p.
Coquilles/julienne/waterkerssaus
€16 p.p.
Gegratineerd vispannetje
€14 p.p.
Soepen
![](https://devisbar.be/wp-content/uploads/2018/09/divider-free-img.png)
Vissoep
€10/l
Kreeftenbisque
€15/l
Garnalenbisque
€15/l
Hoofdgerechten warm
![](https://devisbar.be/wp-content/uploads/2018/09/divider-free-img.png)
Bouillabaisse
€ 30 p.p.
Normandische tong (paling, mosseltjes, garnalen, puree)
€34 p.p.
Trio van vis met garnaal (spinazie, saffraansaus, puree)
€30 p.p.
Gebakken zeebaars (zuiderse groenten, aardappel)
€26 p.p.
Tongrolletjes (spitskool, dragonsaus, puree)
€30 p.p.
Kabeljauw (prei, bieslooksaus, puree)
€27 p.p.
Hoofdgerechten koud
![](https://devisbar.be/wp-content/uploads/2018/09/divider-free-img.png)
Gemengde visschotel (gerookte paling, -forel, -heilbot, -zalm, mousse van paling en zalm, gekookte zalm + sausjes)
€28 p.p.
Supplement tomaat garnaal ( klein of groot)
€5 st / €10 st
Schaaldieren
![](https://devisbar.be/wp-content/uploads/2018/09/divider-free-img.png)