Kerst en Nieuwjaarsmenu

Waarborg

  • kleine ovenschaaltjes en aluminium schotels: 7.50 €
  • vuurvaste ovenschotels : 12 €

Waarborgen moeten contant betaald worden!

Bestel tijdig! Aantal bestellingen beperkt wegens moeilijke aanvoer tijdens de eindejaarsperiode.

Kerst: bestellen t/m 17/12 tenzij vroeger volzet!
Nieuwjaar: bestellen t/m 23/12 tenzij vroeger volzet!

Openingsuren tijdens de feestdagen:

Dinsdag 21/12 en Dinsdag 28/12   open van 9.0 tot 17.30 uur
Woensdag 22/12 en Woensdag 29/12   open van 9.00 tot 17.30 uur
Donderdag 23/12 en Donderdag 30/12   open van 9.00 tot 12.00 uur
Vrijdag 24/12  en Vrijdag 31/12 open van 10.00 tot 16.30 uur
Zaterdag 25/12   open van 10.00 tot 12.00 uur
Zondag 26/12   gesloten
Maandag 27/12    gesloten
Zaterdag 1/1 open van 11.00 tot 12.00 uur

4 t/m 8/1 gesloten

Amuses & Voorgerechten

Amuses

Mini kaaskroketjes

€1/st

Mini garnaalkroketjes

€1,50/st

Mini videe

€2,20/st

Mini croque ham/pesto

€1,50/st

Mini wrap zalm/dille

€1,50/st

Mini pizza

€10/4st

Glaasje makreelmousse

€2/st

Tapa mosseltjes (2 pers)

€8/st

Koud

Tataki van tonijn

€15 p.p.

Vitello tonato

€10 p.p.

Carpaccio van zalm

€12 p.p.

Carpaccio van coquilles

€15 p.p.

Gravad lax

€12,50 p.p.

Tartaar van zeebaars

€11 p.p.

Eigen gekookte ganzenlever

€18 p.p.

Warm

Kaaskroket

€2/st

Garnaalkroket

€4/st

Scampi diabolique

€13 p.p.

Scampi in currysaus

€13 p.p.

Tongfilets/spinazie/kruidensaus

€17 p.p.

Coquilles/julienne/waterkerssaus

€15 p.p.

Gegratineerd vispannetje

€13 p.p.

Mosseltjes Thais of Procençaals

€8 p.p.

Soepen

Vissoep

€9/l

Knolseldersoep met spekjes

€7/l

Tomatensoep

€7/l

Kreeftenbisque

€15/l

Garnalenbisque

€14/l

Hoofdgerechten

Warm

Bouillabaisse

€ 137 / kg

Gevulde tong (spitskool, dragonsaus, puree)

€30 p.p.

Tong op Normandische wijze (paling, mosseltjes, garnalen, puree)

€34 p.p.

Trio van vis met garnaal (spinazie, saffraansaus, puree)

€28 p.p.

Gebakken zeebaars filet op zuiderse wijze (zuiderse groenten, aardappel)

€24 p.p.

Wilde heilbot (julienne, zachte tomatensaus, puree)

€28 p.p.

Kabeljauw (prei, bieslooksaus, puree)

€27 p.p.

Gebakken zalm (savooi, spek, graanmosterdsaus, puree)

€24 p.p.

Verse aardappelkroketten

€3/10st

Pommes duchesse

€1,50/st

Schaaldieren

Kreeft gekookt/levend (600 - 700 gram)

€ 42 per kreeft

Kreeft gekookt/levend (800 - 900 gram)

€ 55 per kreeft

Kreeft Belle Vue (sla, groenten, garnituur, cocktailsaus)

+ €10 per kreeft

Kreeft à la nage

+ €10 per kreeft

Kreeft à L’ Armoricaine (kreeftensaus, kaas)

+ €10 per kreeft

Kreeft à L’Indienne (fijne groentjes/zachte currysaus)

+ €10 per kreeft

Kreeft met kruidenboter

+ €10 per kreeft

Zeeuwse platte oesters

€ 3/st

Grevelingen (creusen)

€1,90/st

Gillardeaux

€3,50/st

Koud

Noorse visschotel (gerookte zalm, -forel, -paling, -heilbot + sausje)

€23 p.p.

Gemengde visschotel (gerookte paling, -forel, -heilbot, mousse van paling en zalm, gekookte zalm + sausjes)

€28 p.p.

Supplement tomaat garnaal ( klein of groot)

€5 st / €10 st