Kerst en Nieuwjaarsmenu

Waarborg

  • kleine porseleinen ovenschaaltjes: 7.50 €
  • koude schotels: 7.50 €

Waarborgen moeten contant betaald worden!

Bestel tijdig! Aantal bestellingen beperkt wegens moeilijke aanvoer tijdens de eindejaarsperiode.

Kerst: bestellen t/m 16/12 tenzij vroeger volzet!
Nieuwjaar: bestellen t/m 22/12 tenzij vroeger volzet!

Wij vragen bij grotere bestellingen een voorschot van 50
Deze dient contant betaald te worden bij het plaatsen van de bestelling.

Openingsuren tijdens de feestdagen:

Dinsdag 19/12 open van 9.00 tot 17.30 uur
Woensdag 20/12 open van 9.00 tot 17.30 uur
Donderdag 21/12 en Donderdag 28/12   open van 9.00 tot 17.30 uur
Vrijdag 22/12  en Vrijdag 29/12 open van 9.00 tot 17.30 uur

Zaterdag 23/12 en Zaterdag 30/12   GESLOTEN
(afhalen bestelling voor 23/12 mogelijk in ’T Winkeltje tussen 10 en 12 uur)

Zondag 24/12 en Zondag 31/12 open van 10.00 tot 15.00 uur
Maandag 25/12 en Maandag 1/1 open van 11.00 tot 12.00 uur

Dinsdag 26/12 en Woensdag 27/12 GESLOTEN

Zondag 1/1 open van 11.00 tot 12.00 uur
2/1 t/m 10/1 GESLOTEN

Amuses

Mini kaaskroketjes

€1,50/st

Mini garnaalkroketjes

€2,00/st

Mini videe

€2,50/st

Mini wrap zalm/dille

€1,50/st

Mini pizza

€10/4st

Voorgerechten koud

Gerookte zalm

€74,50 / kg

Gravad lax

€16 p.p.

Tartaar van zeebaars

€14 p.p.

Ganzenlever

€55 / 200g

€110 / 400g

Voorgerechten warm

Kaaskroket

€3,00/st

Garnaalkroket

€4,50/st

Scampi met currysaus

€15 p.p.

Scampi Diabolique

€15 p.p.

Tongfilets/spinazie/kruidensaus

€18 p.p.

Coquilles/julienne/waterkerssaus

€16 p.p.

Gegratineerd vispannetje

€14 p.p.

Soepen

Vissoep

€10/l

Kreeftenbisque

€15/l

Garnalenbisque

€15/l

Hoofdgerechten warm

Bouillabaisse

€ 30 p.p.

Normandische tong (paling, mosseltjes, garnalen, puree)

€34 p.p.

Trio van vis met garnaal (spinazie, saffraansaus, puree)

€30 p.p.

Gebakken zeebaars (zuiderse groenten, aardappel)

€26 p.p.

Tongrolletjes (spitskool, dragonsaus, puree)

€30 p.p.

Kabeljauw (prei, bieslooksaus, puree)

€27 p.p.

Hoofdgerechten koud

Gemengde visschotel (gerookte paling, -forel, -heilbot, -zalm, mousse van paling en zalm, gekookte zalm + sausjes)

€28 p.p.

Supplement tomaat garnaal ( klein of groot)

€5 st / €10 st

Schaaldieren

Kreeft gekookt/levend (600 - 700 gram)

€ 60 per kreeft

Kreeft gekookt/levend (800 - 900 gram)

€ 70 per kreeft

Kreeft Belle Vue (sla, groenten, garnituur, cocktailsaus)

+ €10 per kreeft

Kreeft à L’Indienne (fijne groentjes/zachte currysaus)

+ €10 per kreeft

Kreeft met kruidenboter

+ €10 per kreeft

Zeeuwse platte oesters

€ 3,40/st

Grevelingen (creusen)

€2/st

Gillardeaux

€4/st