Take-away

Apéro en voorgerechten
Koud

Carpaccio van zalm
€15 p.p.
Carpaccio van coquilles
€17 p.p.
Gravad lax (huisgemarineerde zalm)
€16 p.p.
Tartaar van zeebaars
€15 p.p.
Tartaar van tonijn
€19 p.p.
Warm

Coquilles/fijne groenten julienne/tomaten saus
€16 p.p.7
Scampi in kruidenboter of curry saus
€15 p.p.
Tongrolletjes/spinazie/kruidensaus
€19 p.p.
Gegratineerd vispannetje
€15 p.p.
(mini-) kaaskroketten
€1.7/st €3/st
(mini-) garnaalkroketten
€2.70/st €4.5/st
Dagsoep
€4 (0.5L) / €8/l
Vissoep
€5 (0.5L) / €10/l
Kreeftenbisque
€15/l
Hoofdgerechten
Koud

Noorse visschotel (gerookte zalm,-forel,-paling,-heilbot, sausje)
€24 p.p.
+kleine of grote tomaat garnaal
+ €5 / €10 p.p.
Gemengde visschotel (gerookte paling,-forel, -heilbot, mousse van paling en zalm, gekookte zalm, sausjes)
€28 p.p.
+kleine of grote tomaat garnaal
+ €5 / €10 p.p.
Warm

Bouillabaise (verse rouille)
€31 p.p.
Tong op Normandische wijze (paling/mosseltjes/garnalen/saus met champignons en peterselie/puree
€34 p.p.
Trio van vis met garnaal (spinazie/saffraansaus/puree)
€31 p.p.
Gebakken zeebaars filet op zuiderse wijze (courgette/tomaat/aubergine/aardappel)
€27 p.p.
Kabeljauw (prei/bieslooksaus/puree)
€29 p.p.
Gevulde tongrolletjes (spitskool/dragonsaus/puree)
€31 p.p.
Tongrolletjes (spinazie/kruidensaus/puree)
€30 p.p.
Gebakken zalm (venkel/dillesaus/puree)
€28 p.p.
Kreeften

Kreeft gekookt / levend 6-700gr
€60 per kreeft
Kreeft gekookt / levend 8-900gr
€70 per kreeft
Kreeft ‘belle vue’ (met sla/groenten garnituur/cocktailsaus)
+ € 10 per kreeft
Kreeft à L’Indienne (fijne groentjes/zachte currysaus)
+ € 10 per kreeft
Kreeft Armoricain (kreeftensaus/gemalen kaas)
+ € 10 per kreeft
Kreeft à la nage
+ € 10 per kreeft
Kreeft met kruidenboter
+ € 10 per kreeft
Graag minimum 1 dag op voorhand te bestellen.
De gerechten worden meegegeven in bakjes die geschikt zijn voor oven en microwave.
De koude schotels worden vanaf 3 pers meegegeven op schotels waarvoor een waarborg van 7.5 € per schotel wordt aangerekend. Gelieve deze waarborg contant te betalen!
Opgelet! Gerechten kunnen wijzigen daar wij dagvers, volgens marktaanbod en seizoensgericht werken!
Informeer achter allergenen, onze recepturen kunnen veranderen!!!