Take-away

Take-away moet een dag voordien (voor 12u) besteld worden.
Scroll naar omlaag om de menu te bekijken.
Apéro en voorgerechten
Koud

Carpaccio van zalm
€12 p.p.
Carpaccio van coquilles
€15 p.p.
Gravad lax (huisgemarineerd met dille)
€12,50 p.p.
Tartaar van zeebaars
€11 p.p.
Tartaar van tonijn
€15 p.p.
Warm

Coquilles/fijne groenten julienne/tomaten saus
€15 p.p.
Scampi in kruidenboter of curry saus
€13 p.p.
Tongrolletjes/spinazie/kruidensaus
€17 p.p.
(mini-) kaaskroketten
€0,80/st €2/st
(mini-) garnaalkroketten
€1,40/st €4/st
Dagsoep
€7/l
Vissoep
€9/l
Kreeftenbisque
€14,50/l
Hoofdgerechten
Koud

Noorse visschotel (gerookte zalm,-forel,-paling,-heilbot, sausje)
€23 p.p.
+kleine tomaat garnaal
€27 p.p.
Gemengde visschotel (gerookte paling,-forel, -heilbot, mousse van paling en zalm, gekookte zalm, sausjes)
€28 p.p.
+kleine tomaat garnaal
€32 p.p.
Kreeft ‘belle vue’ (met sla en groenten garnituur)
dagprijs
Warm

Bouillabaise
€25 p.p.
Tong op Normandische wijze (paling/mosseltjes/garnalen/saus met champignons en peterselie/puree
€34 p.p.
Trio van vis met garnaal (spinazie/saffraansaus/puree)
€28 p.p.
Gebakken zeebaars filet op zuiderse wijze (courgette/tomaat/aubergine/aardappel/pijnboompitten)
€24 p.p.
Kabeljauw (prei/bieslooksaus/puree)
€27 p.p.
Kreeft à L’Indienne (fijne groentjes/zachte currysaus)
dagprijs
Kreeft Armoricain (kreeftensaus/gemalen kaas)
dagprijs
Kreeft à la nage
dagprijs
Kreeft met kruidenboter
dagprijs
U heeft ook de mogelijkheid om de gerechten van ons restaurant uit te halen, mits één dag op voorhand te bestellen.
Deze gerechten worden meegegeven in bakjes die geschikt zijn voor in de oven en micro wave.
Vanaf 4 pers worden de hoofdgerechten meegegeven op schotels waarvoor een waarborg wordt aangerekend. Gelieve daarvoor contant te betalen!
Opgelet! Gerechten kunnen wijzigen daar wij dagvers, volgens marktaanbod en seizoensgericht werken.
Vraag naar alergenen!